Van ultramodern tot klassiek, een Therdex visgraat vloer voelt zich thuis in elk interieur. De tijdloze vloeren van dit gerenommeerde merk combineren een authentieke houtlook met alle praktische voordelen van PVC.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Therdex visgraat vloeren Karakteristiek, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Visgraat vloeren zijn al jaren populair en dat zien we niet snel veranderen. De tijdloze uitstraling van dit unieke patroon verveelt namelijk nooit. Bij Vakmannen met Vloeren vind je een ruime collectie aan visgraat vloeren van het topmerk Therdex. Een Therdex visgraat vloer is nauwelijks van echt hout te onderscheiden, maar gaat veel langer mee en is bovendien heel onderhoudsvriendelijk.

Laat je verrassen door de visgraat vloeren van Therdex

Waarom kiezen voor een PVC visgraat vloer van Therdex? Dit merk onderscheidt zich al jaren op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Uniek aan de vloeren van Therdex, is dat ze registered embossed zijn. Deze innovatieve techniek zorgt voor een realistische houtstructuur. De visgraat vloeren van Therdex zien er dus niet alleen uit als echt hout, maar voelen ook zo aan. Tegelijkertijd geniet je van alle voordelen van een PVC vloer. Dankzij onder andere de harde PU laag gaan deze vloeren heel lang mee, zonder dat jij hier veel onderhoud aan hebt. En in tegenstelling tot een eikenhouten vloer, kun je een Therdex PVC visgraat vloer prima combineren met vloerverwarming.

Kies uit verschillende Therdex series

Overweeg je een visgraat vloer van Therdex? Dan kun je kiezen uit verschillende kleuren en houtsoorten. Daarnaast zijn onder andere de volgende series verkrijgbaar als visgraat: Elke serie heeft een heel eigen karakter. Hou je bijvoorbeeld van een robuuste uitstraling? Kies dan voor Herringbone Original. Of ga voor Therdex Premier, met een stijlvolle matte uitstraling en een noestvrij design. Bij Vakmannen met Vloeren vind je de volgende Therdex PVC visgraat vloeren: {%producten%}

Je Therdex visgraat vloer professioneel gelegd

Bij complexe patronen als de visgraat adviseren we om een professional in te schakelen. Vakmannen met vloeren zorgt ervoor dat jouw Therdex visgraat vloer perfect wordt gelegd. En wil je jouw vloer combineren met een bies of plinten? Ook dat kunnen we voor je regelen. Lees meer over onze legservice. Naast visgraat vloeren vind je bij Vakmannen met Vloeren nog veel meer prachtige PVC vloeren van Therdex. Wat dacht je van een vloer met Hongaarse punt of een PVC vloer met de uitstraling van beton? Bekijk ons complete aanbod aan Therdex PVC vloeren.