Filters sluiten
Selecteer uw filter opties

Toon alle 18 resultaten

Filter opties
Selecteer uw filter opties

Op zoek naar een unieke legwijze? Wat dacht je van een Hongaarse punt? Vanwege de luxe uitstraling werd de Hongaarse punt vroeger veel toegepast in landhuizen, paleizen en kastelen. En ook in ons assortiment PVC vloeren is de Hongaarse punt een prachtige optie. Dit patroon is vergelijkbaar met dat van een visgraatvloer, maar een tikje anders. Wat is een Hongaarse punt patroon precies? Waarin verschilt het van een visgraatvloer? En welke PVC vloeren met Hongaarse punt vind je bij Vakmannen met vloeren?

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Wat is een Hongaarse punt?

De Hongaarse punt is een bijzonder motief, waarbij planken schuin gelegd worden zodat een uniek patroon vol punten ontstaat. De Hongaarse punt doet heel veel denken aan de visgraatvloer. Het verschil zit hem erin dat bij een Hongaarse punt de delen aan de bovenkant aansluiten en punt vormen. Bij een PVC visgraatvloer is dit niet het geval. Met de toenemende populariteit van de visgraatvloer, raakt ook de Hongaarse punt steeds meer in trek. Een reden om voor een PVC vloer in Hongaarse punt te kiezen, is dat het iets rustiger oogt. Twee merken met bijzonder mooie PVC vloeren met Hongaarse punt zijn Therdex en mFLOR.

Therdex Hongaarse punt

Bij Vakmannen met vloeren vind je een mooie collectie PVC vloeren met Hongaarse punt uit de Chevron collectie van Therdex. Chevron betekent letterlijk Hongaarse punt, al is de Chevron collectie van Therdex iets ruimer dan dat. Deze collectie bestaat uit PVC vloeren in vier naturel houtkleuren in drie varianten: Hongaarse punt (Chevron), visgraat (Chevron Herringbone) en lange planken (XL). Bekijk alle PVC vloeren van Therdex.

mFLOR Hongaarse punt

Ook het merk mFLOR heeft prachtige PVC Hongaarse punt vloeren.  Dit zijn smalle stroken met hoeken van 45 graden, die de lengte van het interieur mooi accenturen. De PVC vloeren van mFLOR staan erom bekend heel vorm- en maatvast te zijn, wat erg belangrijk is bij legpatronen als de Hongaarse punt. Bekijk alle PVC vloeren van mFLOR.

Bekijk ook: onze PVC strokenvloeren en PVC tegels.

Kosten PVC vloer met Hongaarse punt

Bij Vakmannen met vloeren stellen we hoge eisen aan de merken waarmee we werken. Onze PVC vloeren met Hongaarse punt zijn aanzienlijk voordeliger dan vloeren van echt hout. Tegelijkertijd profiteer je bij ons van aantrekkelijke prijzen, omdat we alles in eigen beheer doen. Dat heeft nóg een groot voordeel: we garanderen persoonlijke service, korte lijntjes en besteden ook het leggen niet uit aan derde partijen. Vakmannen met vloeren ontzorgt je van A tot Z. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neemt contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

PVC vloer met Hongaarse punt leggen of laten leggen?

Net als bij de PVC visgraatvloer, adviseren we patroonvloeren als de Hongaarse punt altijd te laten leggen door een professional. We denken graag met je mee en zorgen er zo voor dat de richting van de stroken precies zo worden geplaatst dat jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer groter en niet kleiner lijkt. Bij het leggen van een patroon, is het daarnaast extra belangrijk dat de ondervloer goed geëgaliseerd wordt. Een gedegen check van de ondervloer is dus geen overbodige luxe. En wil je jouw nieuwe vloer laten voorzien van een mooie bies of hoge plinten? Geen probleem! Lees meer over onze legservice.

Meer inspiratie opdoen? Bekijk ons complete assortiment PVC vloeren.