Moduleo vloeren zijn het levende bewijs dat stijl, duurzaamheid en topkwaliteit perfect samengaan. Moduleo is één van onze favoriete merken en staat bekend om hun brede assortiment aan luxe PVC vloeren, geïnspireerd op de natuur. Kies voor een Moduleo visgraat vloer en verrijk je interieur met de grandeur van een statig herenhuis. Deze vloeren hebben een klassieke flair, maar zijn tegelijk verrassend tijdloos.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Moduleo visgraat Een designklassieker die nooit uit de mode raakt

Wat een visgraat vloer zo bijzonder maakt? Deze klassieker gaat al eeuwenlang mee, maar past nog altijd in zelfs de meest moderne interieurs. De Moduleo visgraat vloeren behoren tot de mooiste vloeren uit ons assortiment. Bij dit A-merk vind je een ruim assortiment aan kwalitatieve, duurzame en bovenal bijzonder mooie visgraat vloeren met realistische prints, die niet van echt te onderscheiden zijn.  

Daarom kies je voor een visgraat vloer van Moduleo

Moduleo is een Belgisch merk dat zich onder andere onderscheidt door het complete ontwikkelproces - van ontwerp tot productie - in eigen beheer te houden. Wat de visgraat vloeren van Moduleo zo uniek maakt, is hun levensechte uitstraling. Elke plank is net zo uniek als echt hout. Een Moduleo visgraat vloer is niet alleen prachtig om te zien, dit merk is ook toonaangevend op het gebied van duurzaamheid. Met minimaal 50% gerecyclede materialen in elke vloer, kies je met een PVC vloer van Moduleo voor een milieubewuste optie. Daarnaast zijn deze PVC visgraat vloeren een toonbeeld van robuustheid. Ze zijn water-, kras- en vlekbestendig, geluidsabsorberend en slipvast. En het comfort? Elke stap die je zet op een Moduleo vloer voelt zacht en aangenaam aan, dankzij de veerkrachtige laag.  

Van warm tot koel: voor welke uitstraling ga jij?

De verschillende collecties van Moduleo zijn zo divers en levendig als de natuur zelf. Hier vind je visgraat vloeren in warme, serene kleuren, maar ook koelere tinten. Ga je voor een authentiek eikenpatroon met natuurlijke nerven en knoesten van Blackjack Oak? Het warme, maar minimalistische patroon van Glyde Oak? De uitstraling van essenhout van Mexican Ash? Of het elegante, licht generfde Laurel Oak? Bij Vakmannen met Vloeren vind je de volgende visgraat vloeren van Moduleo: {%producten%}  

Laat je Moduleo visgraat vloer leggen door Vakmannen met Vloeren

Helemaal weg van de visgraat vloeren van Moduleo, maar geen ervaring met het zelf leggen van vloeren? Geen probleem! Onze legservice biedt uitkomst. Onze vakmannen ontzorgen je van A tot Z. Een gedegen controle van de ondergrond maakt deel uit van onze allround service. En wil je jouw vloer combineren met een bies of plinten? Ook dat kunnen we voor je regelen. Lees meer over onze legservice. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk de andere Moduleo PVC vloeren.