Bij Vakmannen met vloeren leggen we graag prachtige PVC vloeren, die kwalitatief én duurzaam zijn. Met trots werken we met mFLOR, een bijzonder merk dat bekend staat om PVC vloeren met designs die niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden zijn, maar ook gemaakt zijn van duurzaam en zuiver PVC.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Over mFLOR

De redenen om voor een mFLOR PVC vloer te kiezen, lopen erg uiteen. De één valt voor de mooie, natuurgetrouwe dessins die ervoor zorgen dat de PVC vloer niet van echt hout of steen te onderscheiden is. En dankzij de speciale ‘mFLOR Touch’ voelen ze ook zo aan. De ander is gecharmeerd van de aangename akoestiek van deze vloeren. Wat de PVC vloeren daarnaast zo uniek maakt, is het gebruik van duurzame, betrouwbare en veilige materialen. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jou. De minimale emissies dragen namelijk bij aan een betere luchtkwaliteit. Wel zo prettig, want thuis breng je veel tijd voor.

Hoe is een mFLOR PVC vloer opgebouwd?

De PVC vloeren van mFLOR bestaan uit verschillende lagen. Elke laag heeft zijn eigen functionaliteit. Zo is er de PVC rug, die zorgt voor stabiliteit veerkracht en een prettig loopgeluid. Daarboven zit een filmlaag, die wordt voorzien van een realistisch dessin. De slijtlaag beschermt jouw vloer tegen krassen en vlekken, zodat je heel lang van jouw droomvloer kunt genieten. En tot slot wordt de bovenste laag gevormd door extra beschermend PU, wat de vloer een mooie matte afwerking geeft. Deze combinatie maakt jouw vloer niet alleen sterk en duurzaam, ook het onderhoud is een fluitje van een cent. Lees meer over de voordelen van een PVC vloer.

PVC vloer met houtlook

Vaak verraadt het gevoel van een PVC vloer dat het niet echt hout betreft. mFLOR is daarin uniek. Door de toevoeging van Register Embossing, wat ze bij mFLOR ‘Natural Touch’ noemen, zijn de vloeren voorzien van een bijzondere oppervlaktestructuur die gelijk loopt aan het dessin. Oftewel: zie je een knoest? Dan voel je deze ook. De absolute toppers als het gaat om realistische dessins vind je in de mFLOR Authentic collectie.

mFLOR PVC visgraat vloeren

Vloeren hoeven natuurlijk niet alleen recht gelegd te worden. Voor liefhebbers – en dat zijn er veel – van het populaire visgraatmotief, is er ook de mFLOR Parva collectie. Het mooie aan deze serie mFLOR PVC vloeren is dat deze je volop creatieve vrijheid biedt. De PVC visgraatvloeren van mFLOR zijn verkrijgbaar in verschillende eikenkleuren, van heel licht tot heel donker en zelfs grijs. Meer inspiratie opdoen? Bekijk onze complete collectie PVC strokenvloeren, PVC visgraatvloeren, PVC vloeren met Hongaarse punt of PVC tegels. Of bekijk de PVC vloeren van merken als Vivafloors, Moduleo en Therdex.

mFLOR PVC vloer leggen of laten leggen

Omdat de vloeren van mFLOR zich lenen voor creatieve legwijzen, denken onze vakmannen graag met je mee over wat voor jou de beste optie is. Wil je een mooie PVC strokenvloer laten leggen op een manier waarmee jouw ruimte nog groter lijkt? Een PVC tegelvloer in halfsteensverband of een andere legwijze? Een PVC visgraatvloer? Of jouw PVC vloer voorzien van mooie hoge plinten? Het is zelfs mogelijk om de PVC vloer door te laten lopen op de trap. Wat jouw favoriete mFLOR PVC vloer ook is, op onze productpagina vraag je eenvoudig online een offerte op. Liever een vakman die bij je langskomt om de ruimte in te meten, de ondervloer te checken en je voorziet van persoonlijk advies op maat? Dat kan natuurlijk ook. Lees meer over onze legservice of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan.