• Professionele legservice

  • De beste kwaliteit

  • Snel je offerte

Zoeken
Winkelmandje

Over de Vakmannen

Dat zijn wij, twee broers, Emiel en Jasper. Samen al meer dan 15 jaar ervaring.

We vonden het tijd om ons te specialiseren. Naast tapijt, vinyl en laminaat leggen wij ook vanaf het begin PVC vloeren. In PVC vloeren zijn zoveel verschillende keuzes en mogelijkheden dat wij ons hierin verder zijn gaan specialiseren. We durven onszelf dan ook echte PVC specialisten te noemen!

Eén van de specialisaties van Vakmannen met Vloeren is dat wij vanaf het eerste contact tot aan de oplevering altijd één aanspreekpunt hebben voor jou. Wel zo makkelijk! Dit zal altijd een van ons zijn. Het grote voordeel hieraan is dat we al jaren zelf leggen, waardoor we ook van alle technische aspecten op de hoogte zijn. Zo kom je dus nooit meer voor verrassingen te staan!

In de afgelopen jaren hebben we een hoop geleerd. Zo hebben we in onze beginjaren voor andere winkels PVC vloeren gelegd. Hier hebben we geleerd dat communicatie en eerlijkheid het allerbelangrijkste is. Een nieuwe vloer of een hele verbouwing geeft al genoeg stress, en dat willen we graag verminderen. Bij ons wordt je daarom gedurende het hele proces van A tot Z ontzorgt.

Heb je nog een vraag over één van onze vloeren, of onze werkwijze? Neem gerust contact op of maak een showroomafspraak! De koffie staat klaar.

Groeten,

De Vakmannen

Emiel Pol Emiel Pol

Ben je aan het rondkijken? Of kan ik je ergens mee helpen?

Stuurt whatsapp bericht