Filters sluiten
Selecteer uw filter opties

Toon alle 13 resultaten

Vivafloors visgraat vloeren ogen zo realistisch dat je wel heel goed moet kijken om het verschil te zien met een vloer van echt hout of steen. Stoer en landelijk, warm en klassiek of koel en modern; wat jouw stijl ook is, de collectie visgraat vloeren van Vivafloors biedt volop keuze. De PVC vloeren van Vivafloors combineren schoonheid met uitzonderlijke duurzaamheid. Kortom: een ideale mix van stijl en gemak.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Vivafloors Visgraat - Van natuurlijk eiken tot een tegellook

Vivafloors is een bekend Nederlands merk, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige PVC vloeren. Bij Vakmannen met Vloeren vind je een breed assortiment aan Vivafloors visgraat vloeren van PVC, die niet alleen mooi zijn, maar ook heel praktisch. Van natuurlijk eiken tot een tegellook; met de visgraat vloeren van Vivafloors kun je alle kanten op.  

Wat maakt een Vivafloors visgraat vloer bijzonder?

Allereerst vind je bij Vivafloors een grote diversiteit aan designs, van natuurgetrouwe hout- en steenpatronen tot meer eigentijdse en innovatieve ontwerpen. De vloeren van Vivafloors staan bekend om hun duurzaamheid, gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Eén van de kenmerkende eigenschappen van Vivafloors vloeren is hun vermogen om de natuurlijke schoonheid van traditionele materialen te repliceren, terwijl ze wel alle voordelen bieden van PVC. Denk aan vochtbestendigheid, geluiddemping en comfort. En tot slot hebben de visgraat vloeren van dit Nederlandse merk het Indoor Air Comfort Gold certificaat en zijn ze ftalaat-vrij en 100% recyclebaar. Een duurzame keuze dus.  

Kies de stijl die bij jouw interieur past

Bij Vakmannen met Vloeren vind je een uitgebreide collectie aan Vivafloors visgraat vloeren. Dat is fijn, want dan heb je wat te kiezen. Uniek aan de PVC visgraat vloeren van dit merk is de diversiteit aan designs. Hou je van de uitstraling van natuurlijk eikenhout? Met of zonder knoesten? Ga je liever voor een donkere visgraatvloer met karakteristieke nerven? Of – want dat kan met PVC natuurlijk ook – voor een visgraat vloer met tegellook?  

Vivafloors visgraat vloer laten leggen?

Jouw ideale Vivafloors visgraat vloer gevonden? Vraag snel en eenvoudig een offerte aan via onze website. Een visgraat vloer is een wat complexer patroon. Zeker weten dat jouw vloer goed gelegd wordt? We heten niet voor niets Vakmannen met Vloeren. We leggen jouw nieuwe vloer voor je, en dat met grote vakkundigheid. Als je kiest voor onze legservice, profiteer je van unieke voordelen. Zo hanteren we transparante prijzen, waarbij de kosten voor het leggen van PVC vloeren inclusief egaliseren zijn inbegrepen. Daarnaast krijg je van ons altijd professioneel advies: van de keuze van de beste vloerlijm tot de voorbereiding en het egaliseren van de ondervloer. Desgewenst verzorgen we ook een zorgvuldige afwerking, zoals het plaatsen van bijpassende plinten. Lees meer over onze legservice. Benieuwd naar de andere vloeren van Vivafloors? Bekijk het volledige assortiment Vivafloors PVC vloeren.