• Professionele legservice

  • De beste kwaliteit

  • Snel je offerte

Zoeken
Winkelmandje

Onze merken

Therdex

Het merk Therdex bestaat sinds 2009 en werd opgericht in een tijd dat PVC steeds meer aan populariteit begonnen te winnen. Wat dit merk onder meer uniek maakt, is dat er heel veel aandacht uitgaat naar productontwikkelingen met innovatieve technieken. Die zorgen er niet alleen voor dat de PVC vloeren van Therdex er op het oog uitzien als echt hout, steen of beton maar ook zo aanvoelen. En dit allemaal terwijl ze gebruik maken van duurzame materialen. Therdex is er met recht trots op dat hun vloeren voorzien zijn van bio-weekmakers en ftlaatvrij zijn. Dat is fijn voor jou en voor het milieu. Naast mooi en duurzaam, zijn de PVC vloeren van Therdex ook oersterk. Deze vloeren zijn namelijk allemaal voorzien van een harde, matte PU laag. Deze blijft heel lang mooi en vereist bovendien weinig onderhoud: stofzuigen en dweilen en de vloer ziet er weer tiptop uit!

Bekijk alle PVC vloeren van Therdex

mFLOR

De redenen om voor een PVC vloer van mFLOR te kiezen, lopen erg uiteen. De een valt voor de mooie, natuurgetrouwe dessins die ervoor zorgen dat de PVC vloer niet van echt hout of steen te onderscheiden is. En dankzij de speciale ‘FLOR Touch’ voelen ze ook zo aan. De ander is gecharmeerd van de aangename akoestiek van deze vloeren. Wat de PVC vloeren daarnaast zo uniek maakt, is het gebruik van duurzame, betrouwbare en veilige materialen. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jou. De minimale emissies dragen namelijk bij aan een betere luchtkwaliteit. Wel zo prettig, want thuis breng je veel tijd voor.

Bekijk alle PVC vloeren van mFLOR

Vivafloors

Vivafloors is een Nederlands A-merk, in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Bij Vakmannen met vloeren hebben we veel positieve ervaring met de vloeren van dit merk, dat bekend staat om hoogwaardige PVC vloeren en een uitgebreide en veelzijdige collectie. De PVC vloeren van Vivafloors hebben bijzonder realistische prints met een extra matte afwerking, waardoor je nauwelijks het verschil met een echte eikenhouten vloer ziet. Daarnaast zijn Vivafloors PVC vloeren voorzien van een natuurlijke embossing, waardoor de vloer ook aanvoelt als echt hout. Naast mooi, zijn de vloeren van Vivafloors oersterk. De beschermlaag beschermt de vloer tegen krassen, slijtage en omvallende bekers. Kortom: alle voordelen van een vloer van echt eiken, maar zonder het onderhoud, de werking en de vaak hoge kosten.

Bekijk alle PVC vloeren van Vivafloors

Moduleo

Bij Vakmannen met Vloeren werken we alleen met de beste merken. Moduleo is daar een voorbeeld van. Een prachtig merk met een ruim assortiment aan kwalitatieve, duurzame en bovenal bijzonder mooie vloeren. Voor de designs laat dit merk zich inspireren door de natuur, met als resultaat hyperrealistische prints die niet van echt te onderscheiden zijn. Van moderne visgraatpatronen tot authentieke houtdessins en zelfs PVC vloeren met de uitstraling van echt steen; met het veelzijdige assortiment van Moduleo heb je volop keuze en zelfs de mogelijkheid om jouw droomvloer compleet naar wens samen te stellen. Daar helpen onze vakmannen je natuurlijk graag bij.

Bekijk alle PVC vloeren van Moduleo

Emiel Pol Emiel Pol

Ben je aan het rondkijken? Of kan ik je ergens mee helpen?

Stuurt whatsapp bericht