• Professionele legservice

  • De beste kwaliteit

  • Snel je offerte

Zoeken
Winkelmandje

PVC trap bekleden & renovatie: wat zijn de mogelijkheden?

PVC is niet alleen bedoeld voor de vloer. Je kunt er ook trappen mee bekleden. Het door laten lopen van een PVC vloer op de trap geeft een bijzonder mooi en elegant effect. En wil je alleen de trap laten renoveren met mooie PVC stroken of tegels? Dat kan natuurlijk ook! We zetten de mogelijkheden voor je op een rij.

Voordelen van een trap met PVC

Wanneer je kijkt naar de voordelen van een PVC vloer, snap je al snel waarom het ook een ideaal materiaal is voor trapbekleding. PVC is namelijk een bijzonder sterk én geluiddempend materiaal. Bij Vakmannen met vloeren werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken als Vivafloors, Moduleo, Therdex, Belakos en mFLOR. Oftewel: merken die vloeren maken die lang meegaan en wel tegen een stootje kunnen. En dat zijn handige eigenschappen voor trapbekleding. Zie je in het assortiment PVC strokenvloeren, PVC tegels, PVC visgraatvloeren en PVC vloeren met Hongaarse punt jouw droomvloer en wil je deze graag doorgelegd hebben op de trap? Wij kunnen elke trap wel leggen met PVC.

PVC traprenovatie

Is jouw trap versleten? Of ben je er simpelweg op uitgekeken? Zowel open als dichte trappen kunnen we voor je renoveren met het materiaal van elke PVC vloer uit ons assortiment. Een duurzame oplossing, waarmee je van jouw trap weer een prachtige blikvanger maakt. Laat je trap renoveren in een bijpassende stijl als je vloer of kies juist voor een andere kleur, zodat deze echt opvalt! En wil je jouw nieuwe PVC trap laten voorzien van trapprofielen of trapneuzen, zodat je de kans op beschadiging in de toekomst vermindert? We denken graag met je mee.

PVC trap: welke opties zijn er?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de hele trap te bekleden met PVC, dus zowel de treden als de stootborden. Andere opties zijn om alleen de treden te bekleden en voor de stootborden strips in een contrasterende kleur te laten leggen. Dit geeft een bijzonder mooi effect. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Op onze Instagrampagina vind je verschillende inspiratievoorbeelden.

Trap zelf bekleden of laten bekleden?

Een trap bekleden met PVC is vakwerk. En laten wij daar nu bijzonder goed in zijn! Dat is het grote voordeel van een kleinschalige specialist, waar een echte vakman met je meedenkt en diezelfde vakman ook daadwerkelijk bij jou thuis aan de slag gaat. Meer weten over onze PVC vloeren, de prijzen of onze legservice? Of wil je een persoonlijk adviesgesprek aanvragen of een afspraak maken bij ons in de showroom in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op.

Emiel Pol Emiel Pol

Ben je aan het rondkijken? Of kan ik je ergens mee helpen?

Stuurt whatsapp bericht