Ontdek de natuurlijke schoonheid van eiken met de Therdex Chevron serie. Therdex is een bekende producent van hoogwaardige PVC vloeren met de uitstraling van naturel eiken. De Chevron collectie is één van onze favorieten. Waarom? Allereerst bestaat deze serie uit rustige natuurlijke tinten die goed passen in elk interieur en niet van echt hout te onderscheiden zijn. Met een divers aanbod aan legstijlen, waaronder klassieke rechte planken, trendy visgraat of de unieke Hongaarse punt, biedt Therdex Chevron voor elke smaak en inrichting een perfecte match. Bij Vakmannen met Voeren vind je de volgende Therdex Chevron vloeren: 6041, 6042, 6043, 6044, 6541, 6542, 6543, 6544 en 12041

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Therdex Chevron Series:
De charme van naturel eiken met de voordelen van PVC

Chevron betekent letterlijk Hongaarse punt, maar de Therdex Chevron collectie is breder dan dat. Deze exclusieve serie bestaat uit PVC vloeren in vier natuurgetrouwe houtdessins, die zo levensecht zijn dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. Elke print is beschikbaar in meerdere uitvoeringen: de karakteristieke Hongaarse punt, de elegante visgraat en klassieke stroken.

Wat maakt de Chevron collectie van Therdex uniek?

Therdex, opgericht in 2009, blinkt uit in het gebruik van geavanceerde technieken. Neem de innovatieve techniek ‘registered embossing’, waardoor alle vloeren uit de Therdex Chevron collectie zijn voorzien van duidelijk zicht- en voelbare nerven. Dit zorgt voor een levensechte uitstraling en een authentiek gevoel. Therdex maakt bewust gebruik van duurzame materialen, waaronder bio-weekmakers en ftalaatvrije componenten. De vloeren van Therdex zijn dus veilig voor jou én het milieu. Deze vloeren zijn daarnaast uitzonderlijk sterk dankzij de duurzame, matte PU laag die gemakkelijk schoon te houden is.

Kies uit verschillende kleuren en legpatronen

Therdex biedt een uniek en divers aanbod aan PVC vloeren, inclusief stroken, visgraatpatronen en vloeren met een Hongaarse punt. Dit gevarieerde assortiment maakt de zoektocht naar je perfecte vloer eenvoudiger. Als officiële Therdex dealer vind je het complete assortiment bij Vakmannen met Vloeren.

  • Therdex Chevron met Hongaarse punt
    Op zoek naar een unieke legwijze? Wat dacht je van een Hongaarse punt? Deze moderne twist op de bekende visgraatvloer, wordt steeds populairder. De Chevron collectie van Therdex bestaat uit prachtige vloeren met Hongaarse punt in vier naturel kleuren: 6541, 6542, 6543 en 6544.
  • Therdex Chevron Visgraat
    Ga je toch liever voor de klassieke uitstraling van een eikenhouten visgraatvloer? Ook dan biedt de Chevron serie verschillende opties: 6041, 6042, 6043 en 6044. Hierbij is de 6041 de lichtste kleur uit de collectie en de 6044 de donkerste.
  • Therdex Chevron PVC strokenvloeren
    Lange planken geven een rustig en klassiek effect. Ook dat is mogelijk met de vloeren uit de Chevron collectie. Deze PVC strokenvloeren hebben de uitstraling van authentiek hout, maar zijn onderhoudsarm, geluiddempend en een stuk voordeliger dan een vloer van echt hout. De Therdex Chevron collectie telt de volgende PVC strokenvloeren: 12041, 12042, 12043 en 12044.

Naast de Chevron collectie, vind je bij Vakmannen met Vloeren nog veel meer collecties van dit topmerk. Denk aan de series Design, Herringbone, Original, Premier, Premium, Regular, Rustique, Stone en ExtraLong. Elke collectie heeft een heel uniek, eigen karakter. Bekijk het complete assortiment aan Therdex PVC vloeren.

Verzekerd van een perfect gelegde Therdex Chevron vloer

Je bent erover uit: jouw nieuwe vloer wordt een Therdex Chevron vloer. Maar nu de volgende stap. Leg je deze zelf of schakel je een professional in? Het zelf doen of overlaten aan een professional kan een groot verschil maken, vooral bij ingewikkelde patronen zoals de Hongaarse punt of visgraat. Zeker weten dat jouw nieuwe Therdex Chevron vloer perfect wordt gelegd? Maak dan gebruik van onze legservice.