Bij Therdex snappen ze dat niets zo mooi is als doorleefd hout of natuursteen: of het nu gaat om een rustige eiken vloer, een industriële betonnen vloer of leisteen. Het geheim van Therdex? De PVC vloeren van dit mooie merk zijn niet van echt te onderscheiden. Therdex is bovendien één van de weinige merken die PVC stroken, PVC visgraatvloeren én PVC vloeren met Hongaarse punt aanbiedt. Kortom: een gevarieerd assortiment. Grote kans dat jouw droomvloer ertussen zit.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Over Therdex

Het merk Therdex bestaat sinds 2009 en werd opgericht in een tijd dat PVC steeds meer aan populariteit begonnen te winnen. Wat dit merk onder meer uniek maakt, is dat er heel veel aandacht uitgaat naar productontwikkelingen met innovatieve technieken. Die zorgen er niet alleen voor dat de PVC vloeren van Therdex er op het oog uitzien als echt hout, steen of beton maar ook zo aanvoelen. En dit allemaal terwijl ze gebruik maken van duurzame materialen. Therdex is er – met recht – trots op dat hun vloeren voorzien zijn van bio-weekmakers en ftlaatvrij zijn. Dat is fijn voor jou én voor het milieu. Naast mooi en duurzaam, zijn de PVC vloeren van Therdex ook oersterk. Deze vloeren zijn namelijk allemaal voorzien van een harde, matte PU laag. Deze blijft heel lang mooi en vereist bovendien weinig onderhoud: stofzuigen en dweilen en de vloer ziet er weer tiptop uit!

Collectie PVC vloeren van Therdex

Eén van de eerste collecties PVC vloeren van Therdex waren de PVC strokenvloeren, gemaakt van brede lange planken. Maar het merk bleek bijzonder innovatief en niet lang daarna ontwikkelde Therdex een unieke collectie PVC visgraatvloeren en PVC vloeren met Hongaarse punt. PVC strokenvloeren en visgraat vloeren van Therdex Inmiddels is Therdex een bekende naam in de PVC-branche en het merk staat bekend om haar prachtige veelzijdige collectie met heel veel keuze als het gaat om kleuren en patronen én het gebruik van innovatieve technieken als ‘registered embossed’, waarmee ze ervoor zorgen dat een houtstructuur tastbaar aanwezig is. Niemand zal ooit vermoeden dat het een kunststof vloer betreft! Zeker wat PVC strokenvloeren betreft, biedt Therdex volop keuze. Naast de strokenvloeren zijn ook de visgraat PVC vloeren van Therdex prachtig. Hou je van de uitstraling van oude, verweerde planken? Neem dan zeker een kijkje bij de Wood Series.

Therdex Herringbone Series

Een prachtige serie en niet voor niets één van de bestsellers van Therdex. Visgraatvloeren zijn namelijk helemaal terug van weggeweest. En met een PVC visgraatvloer heb je wel de uitstraling van een luxe visgraatvloer van echt hout, maar wel met alle voordelen van PVC. PVC vloeren met een visgraatpatroon kun je namelijk wél leggen in combinatie met vloerverwarming. De vloeren uit de Herringbone Series van Therdex bestaan uit planken waarbij de breedte vier keer in de lengte past. Het is mogelijk om de vloer in verschillende structuren te verleggen, wat jou veel creatieve vrijheid geeft. En tot slot is een Therdex PVC visgraatvloer te combineren met de Herringbone XL, die je als band om de vloer heen kunt laten leggen. Qua kleur heb je volop keuze bij Therdex: ga je voor licht eiken, donkereiken of toch een grijze PVC visgraatvloer?

Chevron Series: voor liefhebbers van de Hongaarse punt

Naast de Herringbone Series, is ook de Therdex Chevron Series prachtig. Hierin vind je onder meer een aantal bijzonder mooie PVC vloeren met Hongaarse punt. En na de visgraatvloer, kon een uitbreiding van PVC met Hongaarse punt niet ontbreken. Chevron betekent letterlijk Hongaarse punt, al bestaat de Chevron collectie van Therdex uit meer stijlen dan enkel de Hongaarse punt. In deze bijzonder mooie collectie vind je PVC vloeren in vier naturel houtkleuren in drie varianten: Hongaarse punt (chevron), visgraat (chevron herringbone) en lange planken (XL).

Nog meer bijzondere Therdex vloeren

Daarnaast is er ook de Stone collectie. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een stoere en industriële collectie met PVC vloeren met de uitstraling van echt beton, leisteen en gietvloeren. De Modular collectie bestaat onder meer uit RigidClick PVC tegels met een uniek kliksysteem dat met name geschikt is voor tijdelijk gebruik. Denk aan een beurs of pop-up store. En kan het je niet gek genoeg? In de Therdex Design Series vind je opvallende designs, die je zowel als plank of als PVC tegelvloer kunt bestellen.

Therdex PVC vloer inclusief leggen?

Jouw droomvloer gevonden in de collectie van Therdex? Dan kun je op de productpagina eenvoudig een offerte aanvragen. En wil je zeker weten dat deze op vakkundige wijze en met oog voor detail wordt gelegd? Wij leggen graag je Therdex PVC vloer. Vakmannen met vloeren helpt je graag. Persoonlijk advies, het inmeten van de ruimte, een gedegen ondervloer check! En met onze professionele legservice - uitgevoerd door onze eigen vakmannen - ben je verzekerd van een hoge kwaliteit, korte lijntjes en een vast aanspreekpunt. En dat tegen zeer scherpe tarieven. En ben je er nog niet helemaal uit over jouw keuze? Voor hulp en advies ben je altijd welkom in onze showroom in Apeldoorn, of neem contact op voor het maken van een afspraak bij jou thuis.