Filters sluiten
Selecteer uw filter opties

Toon alle 14 resultaten

De naam zegt het eigenlijk al. De PVC vloeren uit de Therdex Herringbone Premium collectie zijn stuk voor stuk statements van smaak en hoogwaardige kwaliteit. Deze collectie van PVC visgraatvloeren belichaamt de luxe waar Therdex om bekend staat. Met een ruime keuze aan zowel warme en koelere houttinten, biedt deze collectie een passende vloer voor elk interieur. Bij Vakmannen met Voeren vind je de volgende Therdex Herringbone Premium vloeren: 4001, 4003, 4005, 4007, 7001, 7002, 7003, 7004 en 7005.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Therdex Herringbone Premium serie
De charme van naturel eiken met de voordelen van PVC

Met de Premium PVC vloeren van Therdex haal je pure luxe in huis. En kies je voor de klassieke uitstraling van een visgraatvloer uit de Therdex Herringbone Premium collectie? Dan ben je verzekerd van prachtige vloer die eruit ziet als een echte houten vloer, maar met alle voordelen van hoogwaardig PVC.

De unieke verhoudingen van de visgraat planken – met een breedte die vier keer in de lengte past – openen een wereld van mogelijkheden. De serie bestaat uit verschillende houtdessins, waarbij de elegante kleurnuances en tastbare textuur zorgen voor een moderne, eigentijdse look.

Daarom kies je voor een Herringbone Premium vloer van Therdex

Sinds de oprichting in 2009 heeft Therdex naam gemaakt met het toepassen van hoogstaande technologieën. Een treffend voorbeeld is de ‘registered embossing’ techniek, die elke vloer uit de Therdex Herringbone Premium collectie voorziet van realistische, tastbare houtnerven. Niemand die ziet dat het geen echt hout is. De vloeren van Therdex zijn niet alleen mooi om te zien. Therdex zet zich in voor duurzaamheid met het gebruik van bio-weekmakers en ftalaatvrije materialen, waardoor hun vloeren milieuvriendelijk en veilig zijn. Fijn voor jou én het milieu! Deze vloeren zijn ook nog eens uiterst robuust dankzij hun stevige, matte PU-laag die gemakkelijk te onderhouden is.

Verkrijgbaar in een prachtig kleurenpalet

De Therdex Herringbone Premium serie bestaat uit een prachtig kleurenpalet van sprekende, karakteristieke dessins. Van lichte naturel houtdessins tot stoere prints met mooie contrasten; je vindt het allemaal in deze serie. Bij Vakmannen met Voeren vind je de volgende Therdex Herringbone Premium vloeren: 4001, 4003, 4005, 4007, 7001, 7002, 7003, 7004 en 7005.

Deze dessins zijn bijzonder mooi als visgraatvloer. Want hoewel dit klassieke patroon al eeuwenlang bestaat, is het nog altijd helemaal van nu. Wat jouw stijl ook is, een visgraatvloer past in elk interieur.

Naast de Herringbone Premium serie, vind je bij Vakmannen met Vloeren nog veel meer  collecties van Therdex. Denk aan de series Design, Herringbone, Original, Premier, Premium, Regular, Rustique, Stone en ExtraLong. Elke collectie heeft een heel uniek, eigen karakter. Bekijk het complete assortiment aan Therdex PVC vloeren.

Jouw Therdex Herringbone Premium vloer laten leggen door een vakman?

De schoonheid van een Therdex Herringbone Premium vloer komt alleen tot zijn recht, wanneer deze vloer vakkundig wordt gelegd. Zeker bij patronen als de visgraatvloer komt hier flink wat kennis en kunde bij kijken. Geen ervaring met het leggen van vloeren? Of ga je gewoon graag voor gemak? Maak dan gebruik van onze legservice. Met meer dan 15 jaar ervaring, ben je bij Vakmannen met Vloeren verzekerd van een perfect gelegde vloer.