Filters sluiten
Selecteer uw filter opties

Toon alle 8 resultaten

Filter opties

Warm, eigentijds en vol karakter; eikenhouten vloeren zijn niet voor niets zo populair. Wel de uitstraling van een prachtige eiken vloer, zonder het onderhoud? De eiken PVC vloeren van Vivafloors zijn niet van echt te onderscheiden. Het complete aanbod van dit mooie merk vind je bij Vakmannen met vloeren. Ga je voor een PVC vloer met een natuurlijke eiken look of liever een PVC visgraat vloer? Als erkende Vivafloors partner helpen we je aan jouw droomvloer, van advies tot aan het leggen.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Over Vivafloors

Vivafloors is een Nederlands A-merk, in 2010 opgericht in het Overijsselse Goor. Bij Vakmannen met vloeren hebben we veel positieve ervaring met de vloeren van dit merk, dat bekend staat om hoogwaardige PVC vloeren en een uitgebreide en veelzijdige collectie. De PVC vloeren van Vivafloors hebben bijzonder realistische prints met een extra matte afwerking, waardoor je nauwelijks het verschil met een echte eikenhouten vloer ziet. Daarnaast zijn Vivafloors PVC vloeren voorzien van een natuurlijke embossing, waardoor de vloer ook aanvoelt als echt hout. Naast mooi, zijn de vloeren van Vivafloors oersterk. De beschermlaag beschermt de vloer tegen krassen, slijtage en omvallende bekers. Kortom: alle voordelen van een vloer van echt eiken, maar zonder het onderhoud, de werking en de vaak hoge kosten.

5 voordelen van een Vivafloors PVC vloer

Als officiële Vivafloors dealer vind je bij Vakmannen met vloeren het complete assortiment van Vivafloors. Waarom wij graag met Vivafloors werken?
  • Realistische prints en oog voor detail De PVC vloeren van Vivafloors lijken sprekend op echt hout of tegels
  • Warm en zacht gevoel In tegenstelling tot echt hout of tegels, voelen de vloeren van Vivafloors heerlijk zacht en warm.
  • Ideaal in combinatie met vloerverwarming In tegenstelling tot echt hout, kunnen de eiken PVC vloeren wél gecombineerd worden met vloerverwarming. De PVC vloerdelen geleiden warmte goed voor een hoog rendement.
  • Kwalitatief en duurzaam Alle vloeren van Vivafloors zijn Europees gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn alle PVC vloeren van Vivafloors gemaakt van Virgin PVC, wat staat voor de beste kwaliteit, en 100% recyclebaar. Fijn voor jou én voor het milieu!
  • Waterafstotend en slijtvast Een omvallende beker en een eikenhoutenvloer zijn geen ideale combinatie. Maar met een PVC vloer van Vivafloors is een beetje water geen enkel probleem.

De vloeren van Vivafloors

Eiken, naaldhout, visgraat of tegels; het assortiment PVC vloeren van Vivafloors is zo uitgebreid dat er zeker weten een vloer tussen zit die precies past bij jouw smaak. Nog een voordeel: bij Vivafloors heb je de keuze uit lijm- en clickvloeren. De click PVC vloeren zijn relatief makkelijk zelf te leggen en – als je ooit gaat verhuizen – neem je jouw vloer zo mee. Natuurlijk ontzorgen onze vakmannen je ook graag als je dit wilt! Een greep uit de mogelijkheden:

PVC vloer eiken van Vivafloors

Een eiken look PVC vloer heeft een warme, rustige en moderne uitstraling.  Eén van de bestsellers is de PVC vloer eiken look van Vivafloors, waarmee je het beste van twee werelden combineert. Een prachtige eiken vloer in de afwerking van jouw keuze, maar met alle voordelen van een PVC vloer. Op zoek naar een PVC vloer van licht eiken, donker eiken of grijs oak?  Wat je ook zoekt, qua kleur en afwerking heb je  volop keuze.

Vivafloors visgraat vloer van PVC

Voor een iets klassiekere uitstraling zijn er ook Vivafloors PVC visgraat vloeren. PVC visgraat vloeren passen perfect in een klassieke woonkamer, maar we zien ze ook steeds meer in moderne, industriële interieurs. Bij deze legwijze, met smallere en kortere planken, trekt de vloer zeker de aandacht. Een prachtige eyecatcher dus.

PVC vloer naaldhout van Vivafloors

Op zoek naar een vloer met een iets ruwer, gedetailleerdere look? De PVC naaldhout vloeren van Vivafloors zijn wat robuuster en meer gemêleerd. Ga je voor licht of juist voor donker? Voor een PVC naaldhout vloer met veel noesten of houd je het juist iets rustiger?

PVC vloer tegels van Vivafloors

PVC eiken is dan wel de specialiteit van Vivafloors, maar het assortiment PVC tegels is ook zeker de moeite waard, voor wie houdt van een industriële betonlook of PVC tegels met de uitstraling van écht natuursteen. Ook deze vloeren zijn verkrijgbaar als lijm- en clickvariant en niet van echt te onderscheiden.

Vivafloors PVC vloer laten leggen?

Jouw droomvloer gevonden? Vraag dan direct online een offerte op. Liever een vakman die met je meekijkt en meedenkt? Dan komen we graag eens bij je langs voor een adviesgesprek. Ook fijn: de vakman die je adviseert en de inmeting doet is dezelfde die ook daadwerkelijk de vloer bij jou thuis komt leggen. Onze prijzen inclusief leggen zijn erg aantrekkelijk. Meer weten over onze vloeren, onze legservice, een persoonlijk adviesgesprek aanvragen of een afspraak maken bij ons in de showroom in Apeldoorn? Neem dan contact met ons op.