Filters sluiten
Selecteer uw filter opties
[br_filters_group group_id=9137]

Toon alle 8 resultaten

Filter opties
Selecteer uw filter opties

Tegels van natuursteen zijn prachtig om te zien, maar niet de meest voordelige optie. Maar wist je dat je het effect van een authentieke stenen vloer met PVC tegels perfect na kunt bootsen? Net zo mooi, maar met een veel vriendelijker prijskaartje. PVC tegels hebben daarnaast nog heel veel andere voordelen. Liever PVC tegels met de uitstraling van hout of beton? Dat kan natuurlijk ook! Bij Vakmannen met vloeren vind je een ruim assortiment PVC tegelvloeren. Laat je online inspireren of neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Wat is het voordeel van een PVC tegel?

Wanneer je kiest voor een PVC vloer, heb je de keuze tussen stroken en tegels. Een PVC tegel heeft – niet geheel verrassend – een vierkante of rechthoekige vorm. Deze tegel is gemaakt van hoogwaardig PVC en is, afhankelijk van het type dat je kiest, voorzien van een bijzonder realistisch design dat vrijwel niet van echt steen te onderscheiden is. Een voor de hand liggend voordeel van een PVC tegel is natuurlijk de prijs. Echt natuursteen is namelijk heel kostbaar. Natuursteen is daarnaast ook fragieler dan kwalitatief PVC. De prijs-kwaliteitverhouding van een vloer van PVC tegels is dus uitstekend. PVC tegels zijn daarnaast relatief eenvoudig te leggen en bieden je heel veel mogelijkheden: leg ze zodat de naad vrijwel niet opvalt voor een rustig, ruimtelijk geheel of laat de voeg júist opvallen als designelement. Ook qua formaat heb je volop keuze: van heel klein tot heel groot. Naast PVC tegels met een stenen print, kun je ook kiezen voor hout of beton. Ideaal voor in de woonkamer, de keuken, de badkamer en zelfs de garage. Lees meer over de voordelen van een PVC vloer.

PVC tegels van topmerken

Ons assortiment telt ruim 150 PVC tegelvloeren van verschillende merken. Aangezien wij deze vloeren niet alleen verkopen, maar ook de inmeting én het leggen zelf verzorgen, stellen we de nodige eisen aan de vloeren. Dat scheelt jou weer: want wij hebben alle vloeren al zelf aan een kwaliteitscheck onderworpen. De meeste merken waar we mee werken, verkopen in elke kleur zowel een PVC strokenvloer als PVC tegels.  Bekijk de complete collecties van merken als Vivafloors, Moduleo, Therdex en mFLOR of laat je inspireren door onze favorieten:

PVC tegels natuursteen

Hardsteen, leisteen, kwartsiet, graniet en met glans: wat jouw favoriete steensoort ook is: hij is er vast in de vorm van een PVC tegel! Niet van echt te onderscheiden en net als bij natuursteen kun je kiezen voor een glanzend of juist mat of ruw oppervlakte en een natuurgetrouwe print - met of zonder vlammen. Wat natuursteen zo mooi maakt, is natuurlijk het unieke karakter van elke steen. Gelukkig bootsen onze natuurstenen PVC tegels het authentieke effect perfect na en hoef je niet bang te zijn voor veel herhalingen in het patroon.

PVC tegels marmerlook

Als er één steensoort is die luxe uitstraalt, is het wel marmer. Een kostbaar materiaal dat heel mooi past bij andere natuurlijke elementen als hout en natureltinten. Het prijskaartje van PVC tegels marmerlook maakt echter dat een vloer van echt marmer niet voor iedereen is weggelegd. Bij Vakmannen met vloeren vind je verschillende PVC tegels die de elegantie van marmer combineren met het ultieme comfort van PVC. En hoewel je bij de marmerlook PVC al snel denkt aan een witte basis met grijze nerven, zijn er veel meer opties. Ga bijvoorbeeld voor een PVC tegels in donker marmer of kies voor een tegel met een opvallende tekening.

PVC tegels houtlook

Houtlook PVC tegels? Die zijn er ook. Sterker nog, we hebben er behoorlijk wat in ons assortiment. Ga je voor PVC tegels met een eiken, naaldhout of andere houtprint? En geef je de voorkeur aan een rustige gladde vloer of zijn de noesten en nerven juist meer jouw ding? Bij het samenstellen van ons assortiment, vinden we het heel belangrijk dat de PVC tegel niet van echt hout te onderscheiden is. Juist dat maakt ons assortiment zo bijzonder!

PVC tegels betonlook

De industriële trend blijft en ook wij zijn fan! PVC tegels in betonlook sluiten hier perfect op aan. Stoer, strak en prachtig in een modern interieur. Kies je voor XXL betontegels van PVC met een onopvallende voeg? Dan lijkt het net een gietvoer. Maar het kan ook heel mooi zijn om de voeg wél te laten zien of te kiezen voor een unieke legwijze. Bekijk ook: onze PVC strokenvloeren, PVC visgraatvloeren en PVC vloeren met Hongaarse punt

PVC tegels: welke legwijzen zijn er?

Hoe leg je PVC tegels? Gewoon recht is natuurlijk een optie, wat een heel strak en modern effect geeft. Dit kan met kleine tegels, maar voor een wat moderner, rustiger effect kun je ook kiezen voor XL PVC tegels. Een kleine twist is een diagonale legwijze, waarbij je de tegel een kwartslag draait en een soort diamanteffect krijgt.  Een populaire legwijze is daarnaast een PVC tegelvloer in halfsteensverband. Denk aan de bekende bakstenen muur. Het is zelfs mogelijk om PVC tegels in een visgraatpatroon te leggen. Voor wie écht iets bijzonders wilt: onze PVC tegels van Moduleo zijn zelfs verkrijgbaar in bijzondere vormen als driehoeken en zeshoeken. Hier kun je een heel creatieve vloer mee samenstellen!

PVC tegels leggen of laten leggen

Net als het leggen van een ‘gewone’ tegelvloer, vraagt het leggen van PVC tegels om precisie en oog voor detail. Kliktegels leg je wat eenvoudiger zelf, maar daarbij is het wel essentieel dat je de ondergrond goed prepareert. Wil je een niet-standaard legwijze of twijfel je over de kwaliteit van de ondergrond? Vakmannen met vloeren komt met alle liefde bij je thuis voor een inspectie van de ondervloer, het inmeten van de ruimte en ook het leggen van je tegelvloer kunnen we voor je verzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, lees meer over onze legservice of neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.