Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Wat is een PVC lijm vloer?

In tegenstelling tot een klik PVC vloer wordt een lijm PVC vloer direct op de geëgaliseerde ondergrond verlijmd en klik je niet in elkaar. Een groot voordeel van een lijm PVC vloer is dat dit een perfecte keuze is voor een vloer met vloerverwarming. Doordat de vloer op de ondergrond verlijmd wordt zit er geen ruimte tussen de vloer en de verwarming. Hierdoor kan de warmte direct de ruimte in en profiteer je maximaal van je vloerverwarming.

Lijm PVC vloer voor in ieder interieur

De PVC lijm vloeren zijn er in zowel stroken vloeren, visgraat motief, tegel vorm en hongaarse punt motief. Doordat wij alleen met A-merken werken zoals Moduleo, Therdex, mFLOR en Vivafloors bieden wij de beste kwaliteit vloeren aan. Van mooie natuurlijke tinten in kleur van de vloer tot een stoere betonlook PVC vloer. In ons assortiment vind je verschillende stijlen vloeren, kleuren en washings waardoor er voor jou altijd een perfecte vloer bij zit. Een PVC vloer is onderhoudsarm, duurzaam en perfect geschikt voor een vloer met vloerverwarming. Een lijm PVC vloer wordt strak tegen de plinten aangelegd of kan later met hoge plinten worden afgewerkt. Met bijvoorbeeld een mooie hoge plint krijgt de uitstraling van de vloer en je interieur net even een extra touch. Houd je van een klassieke uitstraling? Dan is een PVC lijm vloer met band en bies een aanrader. Door een band en bies creëer je een luxueus en klassiek effect in de ruimte. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw vloer!

PVC vloer verlijmen

De ondergrond waarop de vloer verlijmd wordt dient bij een PVC lijm vloer zo glad mogelijk te zijn. Een kleine hobbel in de ondervloer kan een groot effect hebben op de ligging van de vloer. Om de ondergrond zo glad mogelijk te maken moet de vloer altijd geëgaliseerd worden of een door een goede ondervloer te plaatsen. Wanneer wij de vloer voor jou leggen zorgen we er altijd voor dat de ondervloer juist behandeld wordt. Door een ondergrond check uit te voeren waarin we onder andere het vochtpercentage in de vloer meten ben je 100% zeker van een mooi gelegde PVC lijm vloer. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van PVC lijm vloeren. Bij het leggen van de vloer kijken we niet alleen naar hoe we de vloer zo mooi mogelijk kunnen leggen maar doen we ook altijd een check op de ondergrond en egaliseren we de vloer vakkundig. Hierbij krijg je deskundig advies van begin tot het eind.