Filters sluiten
Selecteer uw filter opties

Toon alle 32 resultaten

Filter opties

Een PVC klik vloer vind je bij Vakmannen met vloeren in verschillende stijlen, kleuren en van de beste A-merken. Kies voor een mooie lichte vloer, een betonlook vloer of ga voor een PVC vloer met mooie hoge plint.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Wat is een PVC klik vloer?

Een PVC klik vloer is een vloer die door middel van een kliksysteem gelegd wordt. De vloer wordt in tegenstelling tot een lijm PVC vloer niet verlijmd of geplakt. Hierdoor ligt een klik PVC vloer niet helemaal tegen de grond aan zoals bij een lijm PVC vloer  wel het geval is. Een click PVC vloer is gemakkelijk te leggen, geluiddempend, slijtvast, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Nog een voordeel; de ondergrond bij een klik PVC vloer hoeft niet geëgaliseerd te worden. Een goede ondervloer welke oneffenheden opvangt is hier voldoende. Hierdoor kan de vloer gelegd worden op zowel een betonnen ondergrond als houten ondergrond.

De mooiste PVC klikvloeren

Van een mooie houtlook PVC vloer tot een betonlook vloer. Bij Vakmannen met vloeren vind je een ruim assortiment aan klik PVC vloeren van verschillende A-merken. De klik PVC vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen zodat er voor jou altijd dé perfecte vloer tussen zit. Kies bijvoorbeeld voor een lichte houtkleurige vloer met een wash in witte, warme of grijze tinten. Met verschillende A-merken zoals Moduleo, Therdex, mFLOR en Vivafloors vind je bij ons de perfecte klik PVC vloer in de beste kwaliteit.

De afwerking van een PVC klikvloer is erg bepalend voor de uitstraling in een interieur. Omdat een click PVC vloer niet direct tegen de muur aangelegd wordt, is het aan te raden om de vloer af te werken met een mooie plakplint of een hoge muurplint. Hierdoor geef je jouw vloer nog net even een extra touch.

PVC klik vloer leggen of laten leggen?

Een klik PVC vloer leggen is over het algemeen gemakkelijker dan een lijm PVC vloer. Door het kliksysteem is het gemakkelijk om de stroken in elkaar te klikken en je vloer te leggen. Toch wil je een vloer goed gelegd hebben en daarom raden wij het je aan om dit door professionals te laten doen. Niet alleen omdat het leggen vakwerk is, maar ook omdat wij door onze jarenlange ervaring als geen ander weten hoe een klik PVC vloer het beste in jouw ruimte gelegd kan worden. Hierbij kijken we altijd naar hoe de indeling van de kamer/ ruimte is, hoe de vloer gelegd moet worden op de ondergrond en weten we precies hoe we met een vloer de kamer optisch groter kunnen laten lijken. Wil je precies weten hoe wij te werk gaan? Lees hier alles over onze legservice.