Aanbieding!
Inclusief leggen de goedkoopste!
  • Inclusief leggen de goedkoopste!

Therdex Rustique 7554

Visgraat
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Natuurlijke knoesten
  • Rustieke zaagsnede
  • Vloerverwarming geschikt
89,95 per m2
72,45 per m2, inclusief leggen

Therdex Rustique 7554

Oorspronkelijke prijs was: €89,95.Huidige prijs is: €49,95.

Berekening is exclusief snijverlies én gebaseerd op basis van hele pakketten. Wij van Vakmannen adviseren om rekening te houden met 10% snijverlies.
- Anhydriet: een betonachtige dekvloer van ca. 50 mm dikte op basis van gips.
- Cementdekvloer: ook wel zandcement vloer genoemd, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water.
- Grindvloer: een naadloze korrelvloer die bestaat uit talloze kleine grindkorrels die via epoxyhars aan elkaar verbonden worden.
- Hout: houten vloeren kunnen niet altijd met egaline worden geëgaliseerd. In deze berekening wordt daarom gebruik gemaakt van het gebruik van een Jumpax ondervloer waar op gelijmd kan worden.
- Tegels: dienen geëgaliseerd en ontvet te worden alvorens hier een PVC-vloer op kan worden gelegd.
Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebrachte lijst, die de overgang tussen vloer en wand moet vormen.
Aantal benodigde meters
Hoogte van plint in centimeter
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Prijzen geldig vanaf 30m2 en op basis van hele pakketten

Productomschrijving

Wat maakt een houten vloer mooi? Een structuur met noesten en een kleurenspel van verschillende tinten. Maar: hoe mooi een houten vloer ook is, het vraagt om veel onderhoud en is daarnaast vrij kostbaar. De Therdex Rustique 7554 vloer is dan ook ideaal. Met deze vloer heb je de uitstraling van echt hout en een duidelijk voelbare houtstructuur, maar wel met alle voordelen van een PVC vloer.. Zo is deze vloer oersterk, onderhoudsvriendelijk en zelfs geschikt voor in de badkamer! Deze vloer maakt deel uit van de Rustique serie van Therdex, één van onze favoriete vloerenmerken. Kenmerkend voor deze serie kwaliteitsvloeren, is het rustige karakter van de houtpatronen. Geen overheersende dessins, maar juist prints met een rustige en natuurlijke look. Een perfecte basis voor elk interieur. Naast 7554, bestaat de Rustique serie uit meerdere bruin- en grijstinten: 7551, 7552 en 7553. Doordat deze vloeren een rustige print hebben, werken ze heel goed in combinatie met een wat speelser legpatroon als de visgraat. Zeker weten dat jouw vloer lang mee gaat en goed wordt gelegd? Maak dan gebruik van onze professionele legservice en geniet zonder zorgen van jouw droomvloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw nieuwe vloer direct online.

Wat maakt een houten vloer mooi? Een structuur met noesten en een kleurenspel van verschillende tinten. Maar: hoe mooi een houten vloer ook is, het vraagt om veel onderhoud en is daarnaast vrij kostbaar. De Therdex Rustique 7554 vloer is dan ook ideaal. Met deze vloer heb je de uitstraling van echt hout en een duidelijk voelbare houtstructuur, maar wel met alle voordelen van een PVC vloer.. Zo is deze vloer oersterk, onderhoudsvriendelijk en zelfs geschikt voor in de badkamer!

Deze vloer maakt deel uit van de Rustique serie van Therdex, één van onze favoriete vloerenmerken. Kenmerkend voor deze serie kwaliteitsvloeren, is het rustige karakter van de houtpatronen. Geen overheersende dessins, maar juist prints met een rustige en natuurlijke look. Een perfecte basis voor elk interieur.

Naast 7554, bestaat de Rustique serie uit meerdere bruin- en grijstinten: 7551, 7552 en 7553. Doordat deze vloeren een rustige print hebben, werken ze heel goed in combinatie met een wat speelser legpatroon als de visgraat. Zeker weten dat jouw vloer lang mee gaat en goed wordt gelegd? Maak dan gebruik van onze professionele legservice en geniet zonder zorgen van jouw droomvloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw nieuwe vloer direct online.

Extra informatie

Vloertype

Visgraat

garantie

15

Kleur

bruin

Product serie

Rustique

Product USPS

Hoogwaardige kwaliteit, Natuurlijke knoesten, Rustieke zaagsnede, Vloerverwarming geschikt

Product dikte

2.5mm

Slijtlaag
Slijtlaag

0.55mm

Specificaties

Kleur
bruin
Plank afmeting
15X74.9 CM
Productdikte
2.5mm
Slijtlaag
0.55mm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Click of Dryback
dryback
Productklasse
23/33/42
m2 per pak
2.92m2
Prijs per pak
€131,25
Prijs per m2 excl. legservice
44,95