Aanbieding!

Therdex Rustique 7553

Visgraat
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Natuurlijke knoesten
  • Rustieke zaagsnede
  • Vloerverwarming geschikt
€77,90 per m2, inclusief leggen

Therdex Rustique 7553

47,95

Berekening is inclusief snijverlies (10%)
- Anhydriet: een betonachtige dekvloer van ca. 50 mm dikte op basis van gips
- Cementdekvloer: ook wel zandcement vloer genoemd, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water.
- Grindvloer: een naadloze korrelvloer die bestaat uit talloze kleine grindkorrels die via epoxyhars aan elkaar verbonden worden.
- Hout: Kunnen niet altijd met egaline worden geegaliseerd. In deze berekening wordt gebruik gemaakt van de Jumpax ondervloer waar op gelijmd kan worden.
- Tegels: Dienen geegaliseerd en ontvet te worden alvorens hier een PVC-vloer op kan worden gelegd.
Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebrachte lijst, die de overgang tussen vloer en wand moet vormen.
Aantal benodigde meters
Hoogte van plint in centimeter
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Prijzen geldig vanaf 30m2

Productomschrijving

Therdex Rustique 7553

Een PVC vloer met een zichtbare én voelbare structuur van hout. Dát is deze prachtige vloer uit de Rustique serie van Therdex. De Therdex Rustique 7553 vloer heeft een mooie bruine kleur, met subtiele kleurverschillen. Net als echt hout. Dit zorgt voor een rustig geheel, waardoor deze vloer een mooie basis vormt voor elk interieur. Dat geldt overigens ook voor de andere kleuren uit deze serie: 7551, 7552 en 7554. Wat jouw persoonlijke interieursmaak ook is, het combineert altijd goed met deze PVC vloer. Je kunt de vloer meer karakter geven door deze in een uniek patroon te leggen. Zo komt een visgraatvloer in de kleur 7533 optimaal tot zijn recht. Deze houtlook is overigens ook verkrijgbaar als PVC strokenvloer. Bekijk voor deze variant de Therdex Rustique 15053 vloer. Ook goed om te weten: alle PVC vloeren van Therdex zijn oersterk, onderhoudsvriendelijk en voordeliger dan een vloer van echt hout. Op uitstraling hoef je niets in te leveren. Want net als bij de andere vloeren van Therdex, is de toplaag van deze PVC vloer voorzien van register embossing. Daardoor voelt het aan als eiken. Lees meer over onze legservice, vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw nieuwe vloer direct online.

Therdex Rustique 7553

Een PVC vloer met een zichtbare én voelbare structuur van hout. Dát is deze prachtige vloer uit de Rustique serie van Therdex. De Therdex Rustique 7553 vloer heeft een mooie bruine kleur, met subtiele kleurverschillen. Net als echt hout. Dit zorgt voor een rustig geheel, waardoor deze vloer een mooie basis vormt voor elk interieur. Dat geldt overigens ook voor de andere kleuren uit deze serie: 7551, 7552 en 7554. Wat jouw persoonlijke interieursmaak ook is, het combineert altijd goed met deze PVC vloer. Je kunt de vloer meer karakter geven door deze in een uniek patroon te leggen. Zo komt een visgraatvloer in de kleur 7533 optimaal tot zijn recht. Deze houtlook is overigens ook verkrijgbaar als PVC strokenvloer. Bekijk voor deze variant de Therdex Rustique 15053 vloer.

Ook goed om te weten: alle PVC vloeren van Therdex zijn oersterk, onderhoudsvriendelijk en voordeliger dan een vloer van echt hout. Op uitstraling hoef je niets in te leveren. Want net als bij de andere vloeren van Therdex, is de toplaag van deze PVC vloer voorzien van register embossing. Daardoor voelt het aan als eiken. Lees meer over onze legservice, vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw nieuwe vloer direct online.

Extra informatie

Vloertype

Visgraat

garantie

15

Kleur

bruin

Product serie

Rustique

Product USPS

Hoogwaardige kwaliteit, Natuurlijke knoesten, Rustieke zaagsnede, Vloerverwarming geschikt

Product dikte

4.5mm

Slijtlaag

0.55mm

Specificaties

Kleur
bruin
Plank afmeting
15X22.8 CM
Productdikte
2.5mm
Slijtlaag
0.55mm
m2 per pak
2.920m2
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Click of Dryback
dryback
Productklasse
23/33/42