Aanbieding!
Inclusief leggen de goedkoopste!
  • Inclusief leggen de goedkoopste!

Therdex Rustique 15053

Stroken
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Natuurlijke knoesten
  • Rustieke zaagsnede
  • Vloerverwarming geschikt
79,95 per m2
64,90 per m2, inclusief leggen

Therdex Rustique 15053

Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €49,95.

Berekening is exclusief snijverlies én gebaseerd op basis van hele pakketten. Wij van Vakmannen adviseren om rekening te houden met 5% snijverlies.
- Anhydriet: een betonachtige dekvloer van ca. 50 mm dikte op basis van gips.
- Cementdekvloer: ook wel zandcement vloer genoemd, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water.
- Grindvloer: een naadloze korrelvloer die bestaat uit talloze kleine grindkorrels die via epoxyhars aan elkaar verbonden worden.
- Hout: houten vloeren kunnen niet altijd met egaline worden geëgaliseerd. In deze berekening wordt daarom gebruik gemaakt van het gebruik van een Jumpax ondervloer waar op gelijmd kan worden.
- Tegels: dienen geëgaliseerd en ontvet te worden alvorens hier een PVC-vloer op kan worden gelegd.
Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebrachte lijst, die de overgang tussen vloer en wand moet vormen.
Aantal benodigde meters
Hoogte van plint in centimeter
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Prijzen geldig vanaf 30m2 en op basis van hele pakketten

Productomschrijving

Een houten vloer is tijdloos en verveelt nooit. Met de Therdex Rustique 15053 vloer creëer je een tijdloze basis voor jouw interieur met een vloer die eruit ziet als echt hout én geniet je tegelijkertijd van alle voordelen van een PVC vloer. Zo is deze vloer heel goed te combineren met vloerverwarming, duurzaam en kras- en waterbestendig. En niemand die het verschil merkt, want dankzij de registered embossing techniek zijn alle vloeren van Therdex heel natuurgetrouw. De Rustique serie bestaat uit verschillende houtkleuren, met subtiele kleurschakeringen. Deze vloer is niet opvallend, maar juist mooi als kalme basis. Prachtig in zijn eenvoud dus. De Therdex Rustique serie bestaat daarnaast uit de 15051, 15052 en 1504. Deze kleur is verkrijgbaar als PVC strokenvloer. Bekijk voor een visgraatvloer met dezelfde houtlook de Therdex Rustique 7553. Voor welke legwijze je ook kiest, bij Vakmannen met Vloeren kan je altijd een beroep doen op onze professionele legservice. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel de Therdex Rustique 15053 vloer direct online.

Een houten vloer is tijdloos en verveelt nooit. Met de Therdex Rustique 15053 vloer creëer je een tijdloze basis voor jouw interieur met een vloer die eruit ziet als echt hout én geniet je tegelijkertijd van alle voordelen van een PVC vloer. Zo is deze vloer heel goed te combineren met vloerverwarming, duurzaam en kras- en waterbestendig. En niemand die het verschil merkt, want dankzij de registered embossing techniek zijn alle vloeren van Therdex heel natuurgetrouw.

De Rustique serie bestaat uit verschillende houtkleuren, met subtiele kleurschakeringen. Deze vloer is niet opvallend, maar juist mooi als kalme basis. Prachtig in zijn eenvoud dus. De Therdex Rustique serie bestaat daarnaast uit de 15051, 15052 en 1504. Deze kleur is verkrijgbaar als PVC strokenvloer. Bekijk voor een visgraatvloer met dezelfde houtlook de Therdex Rustique 7553. Voor welke legwijze je ook kiest, bij Vakmannen met Vloeren kan je altijd een beroep doen op onze professionele legservice. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel de Therdex Rustique 15053 vloer direct online.

Extra informatie

Vloertype

Stroken

garantie

15

Kleur

bruin

Product serie

Rustique

Product USPS

Hoogwaardige kwaliteit, Natuurlijke knoesten, Rustieke zaagsnede, Vloerverwarming geschikt

Product dikte

2.5mm

Slijtlaag
Slijtlaag

0.55mm

Specificaties

Kleur
bruin
Plank afmeting
151,7X22.8 CM
Productdikte
2.5mm
Slijtlaag
0.55mm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Click of Dryback
dryback
Productklasse
23/33/42
m2 per pak
3.468m2
Prijs per pak
€155,89
Prijs per m2 excl. legservice
44,95