Aanbieding!
Inclusief leggen de goedkoopste!

Therdex Premier 6581

Hongaarse Punt
  • Natuurlijk dessin
  • Prachtige kleurstellingen
  • Vloerverwarming geschikt
  • Extra matte vloer
89,95 per m2
74,90 per m2, inclusief leggen

Therdex Premier 6581

49,95

Berekening is exclusief snijverlies én gebaseerd op basis van hele pakketten. Wij van Vakmannen adviseren om rekening te houden met 10% snijverlies.
- Anhydriet: een betonachtige dekvloer van ca. 50 mm dikte op basis van gips.
- Cementdekvloer: ook wel zandcement vloer genoemd, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water.
- Grindvloer: een naadloze korrelvloer die bestaat uit talloze kleine grindkorrels die via epoxyhars aan elkaar verbonden worden.
- Hout: houten vloeren kunnen niet altijd met egaline worden geëgaliseerd. In deze berekening wordt daarom gebruik gemaakt van het gebruik van een Jumpax ondervloer waar op gelijmd kan worden.
- Tegels: dienen geëgaliseerd en ontvet te worden alvorens hier een PVC-vloer op kan worden gelegd.
Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebrachte lijst, die de overgang tussen vloer en wand moet vormen.
Aantal benodigde meters
Hoogte van plint in centimeter
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Prijzen geldig vanaf 30m2 en op basis van hele pakketten

Productomschrijving

Deze stijlvolle PVC vloer uit de Therdex Premier serie belichaamt pure klasse. Therdex staat bekend om zijn hoogwaardige PVC vloeren met verbazingwekkend realistische houtprints. Dat geldt ook voor de Therdex Premier 6581 vloer. De unieke legwijze, de Hongaarse punt, geeft deze vloer nog meer karakter. Niet voor niets werd dit patroon vroeger veel toegepast in landhuizen en paleizen. De Therdex Premier 6581 is de lichtste PVC vloer uit de Therdex Premier collectie. Het kleurenspel van beige en lichtbruine houttinten, het noestvrije design en de supermatte afwerking creëren samen een luxe uitstraling. Het is alsof de vloer gemaakt is van het allerbeste hout. Deze vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel sterk, onderhoudsvriendelijk én te combineren met vloerverwarming. Lees meer over de voordelen van een PVC vloer. De Premier collectie telt in totaal vier kleuren. Iets donkerder zijn de 6582, 6583 en 6584 vloeren. Wel deze kleur, maar dan in een visgraatpatroon? Bekijk dan de Therdex Premier 7581 vloer. En ga je liever voor de ultieme klassieker, een PVC strokenvloer? Dan komt de kleur 15081 precies overeen met deze vloer. Het leggen van PVC vloeren in complexe patronen zoals de Hongaarse punt is vakwerk. Wist je dat wij ook een professionele legservice hebben? Met meer dan 15 jaar ervaring, zorgen wij ervoor dat jouw Therdex PVC vloer perfect wordt gelegd. Lees meer over onze legservice.

Deze stijlvolle PVC vloer uit de Therdex Premier serie belichaamt pure klasse. Therdex staat bekend om zijn hoogwaardige PVC vloeren met verbazingwekkend realistische houtprints. Dat geldt ook voor de Therdex Premier 6581 vloer. De unieke legwijze, de Hongaarse punt, geeft deze vloer nog meer karakter. Niet voor niets werd dit patroon vroeger veel toegepast in landhuizen en paleizen.

De Therdex Premier 6581 is de lichtste PVC vloer uit de Therdex Premier collectie. Het kleurenspel van beige en lichtbruine houttinten, het noestvrije design en de supermatte afwerking creëren samen een luxe uitstraling. Het is alsof de vloer gemaakt is van het allerbeste hout. Deze vloer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook heel sterk, onderhoudsvriendelijk én te combineren met vloerverwarming. Lees meer over de voordelen van een PVC vloer.

De Premier collectie telt in totaal vier kleuren. Iets donkerder zijn de 6582, 6583 en 6584 vloeren. Wel deze kleur, maar dan in een visgraatpatroon? Bekijk dan de Therdex Premier 7581 vloer. En ga je liever voor de ultieme klassieker, een PVC strokenvloer? Dan komt de kleur 15081 precies overeen met deze vloer.

Het leggen van PVC vloeren in complexe patronen zoals de Hongaarse punt is vakwerk. Wist je dat wij ook een professionele legservice hebben? Met meer dan 15 jaar ervaring, zorgen wij ervoor dat jouw Therdex PVC vloer perfect wordt gelegd. Lees meer over onze legservice.

Extra informatie

Kleur

beige

Product dikte

2.5mm

garantie

15

Product USPS

Natuurlijk dessin, Prachtige kleurstellingen, Vloerverwarming geschikt, Extra matte vloer

Vloertype

Hongaarse Punt

Specificaties

Kleur
beige
Plank afmeting
15X67 CM
Productdikte
2.5mm
Slijtlaag
0.55mm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Click of Dryback
dryback
Productklasse
23/33/42
m2 per pak
3.25m2
Prijs per pak
€146,09
Prijs per m2 excl. legservice
44,95