Eén van de meest bijzondere collecties in ons assortiment is zonder twijfel de Moduleo Roots serie. Authentieke eikenpatronen met natuurlijke nerven en knoesten, verweerd hout met zonverbrande nerven, artistieke patronen die spelen met licht of speelse spikkels in vrolijke kleuren; in deze collectie vind je het allemaal. Zoals Moduleo zelf zegt: ‘de Roots vloeren zijn zo divers en levendig als de natuur zelf’. Bij Vakmannen met Vloeren vind je de volgende Moduleo Roots vloeren: 24125, 24228, 24235, 24438, 24837, 24864 en 24932.

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Moduleo Roots vloeren
Perfecte combinatie van design, duurzaamheid en kwaliteit

De PVC vloeren van Moduleo zijn het bewijs dat design, duurzaamheid en kwaliteit heel goed samengaan. Dit Belgische merk staat bekend om haar unieke designs. Dat geldt helemaal voor de Roots collectie, die varieert van warme klassiekers zoals eiken en notenhout tot serene natuursteen en speels terrazzo. Elke vloer in deze collectie heeft realistische patronen, scherpe details en levendige texturen, waardoor elke Roots vloer een uniek karakter heeft.

Moduleo Roots vloeren: op reis door de natuur
De vloeren van Moduleo worden allemaal door Moduleo zelf ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Voor liefhebbers van rustige vloeren die het interieur complementeert is er een ruime keuze, maar Moduleo is ook bijzonder geschikt voor wie een echte eyecatcher zoekt. Voor de Roots collectie heeft Moduleo zich laten inspireren door al het moois wat de natuur te bieden heeft. De Moduleo Roots collectie is eigenlijk een reis door de natuur. Waan je in de woestijn met vloeren in warme, serene kleuren zoals aards bruin en terra. Of reis richting het noorden met koele kleuren, ijsblauwe nuances en pasteltinten. Ga je liever naar het strand? Wat dacht je van een vloer die doet denken aan zand, gebleekt beton, zeeschelpen of verweerde stenen. Of creëer je eigen oase met grafische patronen uit de natuur. Voor welke Moduleo Roots vloer ga jij?

Bij Vakmannen met Vloeren vind je de volgende Moduleo Roots vloeren: 24125, 24228, 24235, 24438, 24837, 24864 en 24932.

Duurzaam geproduceerd in België

Een vloer uit de Moduleo Roots collectie onderscheidt zich niet alleen door zijn uitzonderlijke uitstraling, maar ook door comfort en superieure kwaliteit. En kies je voor een PVC vloer van Moduleo? Dan maak je direct een duurzame keuze, want de vloeren van dit Belgische merk bestaan voor 50 procent uit gerecyclede materialen.

Naast Roots, heeft Moduleo nog meer mooie series. Bekijk de rest van de Moduleo PVC vloeren.

Jouw nieuwe Roots vloer professioneel laten leggen?
Maak gebruik van onze legservice en verzeker jezelf van een perfect gelegde vloer. Bij Vakmannen met Vloeren doen we de verkoop, het inmeten en het leggen met onze eigen mensen. Zo ben je altijd verzekerd van dezelfde hoge kwaliteit en service tegen zeer scherpe tarieven. Lees meer over onze legservice of kom naar onze showroom voor een persoonlijk adviesgesprek.