Aanbieding!

mFLOR Authentic Plank Mocha 81011

Stroken
  • Eigentijds dessin
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Natuurlijke knoesten
  • Vloerverwarming geschikt
€68,00 per m2, inclusief leggen

mFLOR Authentic Plank Mocha 81011

48,45

Berekening is inclusief snijverlies (5%)
- Anhydriet: een betonachtige dekvloer van ca. 50 mm dikte op basis van gips.
- Cementdekvloer: ook wel zandcement vloer genoemd, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water.
- Grindvloer: een naadloze korrelvloer die bestaat uit talloze kleine grindkorrels die via epoxyhars aan elkaar verbonden worden.
- Hout: houten vloeren kunnen niet altijd met egaline worden geëgaliseerd. In deze berekening wordt daarom gebruik gemaakt van het gebruik van een Jumpax ondervloer waar op gelijmd kan worden.
- Tegels: dienen geëgaliseerd en ontvet te worden alvorens hier een PVC-vloer op kan worden gelegd.
Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebrachte lijst, die de overgang tussen vloer en wand moet vormen.
Aantal benodigde meters
Hoogte van plint in centimeter
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Prijzen geldig vanaf 30m2

Productomschrijving

mFLOR Authentic Plank Mocha 81011

Dol op hout, maar ook op de voordelen van een PVC vloer? Waarom zou je kiezen? De vloeren van mFLOR combineren het beste van beide. Zo lijkt de mFLOR Authentic Plank Mocha 81011 op echt hout. De Authentic collectie is gebaseerd op realistische designs. Niet alleen de print oogt als echt hout, dankzij de ‘Natural Touch’ techniek zijn alle vloeren voorzien van een oppervlaktestructuur. Tekeningen en noesten zie én voel je. Wat deze vloer daarnaast zo geliefd maakt, is de prachtige mokka-achtige kleur. Een ideale vloer om jouw interieur een warm, huiselijk karakter te geven. Met deze vloer haal je veel gemak in huis. Zo bieden de vloeren van mFLOR een aangename akoestiek, zijn ze heel sterk én ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. Lees meer over de voordelen van een PVC vloer. Fijn voor het milieu én voor jou. De minimale emissies van deze vloer dragen namelijk bij aan een betere luchtkwaliteit. Deze PVC strokenvloer professioneel laten leggen? Dan staan onze vakmannen graag voor je klaar. Lees meer over onze legservice, waarmee we garanderen dat jouw vloer professioneel wordt gelegd. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw vloer direct online.

mFLOR Authentic Plank Mocha 81011

Dol op hout, maar ook op de voordelen van een PVC vloer? Waarom zou je kiezen? De vloeren van mFLOR combineren het beste van beide. Zo lijkt de mFLOR Authentic Plank Mocha 81011 op echt hout. De Authentic collectie is gebaseerd op realistische designs. Niet alleen de print oogt als echt hout, dankzij de ‘Natural Touch’ techniek zijn alle vloeren voorzien van een oppervlaktestructuur. Tekeningen en noesten zie én voel je. Wat deze vloer daarnaast zo geliefd maakt, is de prachtige mokka-achtige kleur. Een ideale vloer om jouw interieur een warm, huiselijk karakter te geven.

Met deze vloer haal je veel gemak in huis. Zo bieden de vloeren van mFLOR een aangename akoestiek, zijn ze heel sterk én ook nog eens gemaakt van duurzame materialen. Lees meer over de voordelen van een PVC vloer. Fijn voor het milieu én voor jou. De minimale emissies van deze vloer dragen namelijk bij aan een betere luchtkwaliteit. Deze PVC strokenvloer professioneel laten leggen? Dan staan onze vakmannen graag voor je klaar. Lees meer over onze legservice, waarmee we garanderen dat jouw vloer professioneel wordt gelegd. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw vloer direct online.

Extra informatie

Vloertype

Stroken

garantie

15

Kleur

beige, bruin

Product USPS

Eigentijds dessin, Hoogwaardige kwaliteit, Natuurlijke knoesten, Vloerverwarming geschikt

Product dikte

2.5mm

Slijtlaag

0.55mm

Specificaties

Kleur
beige, bruin
Plank afmeting
121,92X18,42 CM
Productdikte
2.5mm
Slijtlaag
0.55mm
m2 per pak
3,369m2
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Click of Dryback
dryback
Productklasse
33/42