Filters sluiten
Selecteer uw filter opties

Toon alle 21 resultaten

Filter opties

Een vloer uit de Belakos Palazzo serie herken je direct aan de extra scherpe print en de hoogwaardige kwaliteit. Deze collectie telt vloeren in verschillende houtkleuren, die stuk voor stuk niet van echt te onderscheiden zijn. En omdat de planken uit deze Palazzo collectie iets breder zijn, creëer je met een Palazzo PVC vloer eenvoudig extra rust in je interieur. Ga je voor een mooie strokenvloer, voor een PVC vloer met Hongaarse punt, de Weense punt of voor de visgraat XL, ook wel walvisgraat genoemd? Bij Vakmannen met Vloeren vind je de volgende Belakos Palazzo vloeren: 70, 71, 72, 72, 73, 74, 74, 75 en 76

Lees meer
Toon prijs incl. leggen:
Sorteren op

Belakos Palazzo
Ontstaan uit liefde voor luxe, duurzame vloeren

De vloeren uit de Belakos Palazzo serie zijn stuk voor stuk blikvangers. En als officiële Belakos dealer vind je ze bij Vakmannen met Vloeren allemaal. Maar wat maakt deze serie PVC vloeren nu zo bijzonder?

Om te beginnen zijn alle dessins uitgevoerd in extra scherpe prints. Niemand die zal geloven dat het eigenlijk een PVC vloer is. Zowel qua kleur als legpatroon biedt de Palazzo serie van Belakos veel keuzemogelijkheden. Hiermee zijn er volop opties om jouw interieur naar eigen smaak te voorzien van een luxe PVC vloer. De uitgebreide pvc-vloerencollectie van Belakos staat daarnaast garant voor een – zoals zij zelf zeggen – flinke ‘dosis geluk op de vloer’. De vloeren zijn namelijk naast duurzaam en slijtvast ook waterbestendig en vuilafstotend. Mooi en praktisch dus!

Met een Belakos Palazzo vloer ben je verzekerd van kwaliteit

Het merk Belakos bestaat al meer dan 60 jaar en staat bekend om hun passie voor kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid. Dat zie je ook duidelijk terug in de Palazzo collectie. Palazzo heeft alle eigenschappen van een high-end PVC vloer. Deze vloeren zijn namelijk een statement van stijl en kwaliteit. De extra brede planken creëren een rustgevend effect. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de vloeren uit de Palazzo collectie in verschillende patronen te laten leggen. Zo bestaat de collectie uit prachtige PVC strokenvloeren, vloeren met Hongaarse punt, die je ook in een Weense punt kunt (laten) leggen en de Visgraat XL, ook wel bekend als de walvisgraat. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende houttinten. Jouw vloer combineren met een mooie bies of plint? Ook dat is mogelijk. Kortom een veelzijdige collectie waar je heel veel kanten mee op kunt.

Bij Vakmannen met Vloeren vind je de volgende Belakos Palazzo vloeren: 70, 71, 72, 72, 73, 74, 74, 75 en 76

Redenen om te kiezen voor een Palazzo PVC vloer

  • Extra scherpe prints met register embossing voor een authentiek houtgevoel
  • Ruime keuze uit verschillende legpatronen
  • Vuilafstotend en onderhoudsvriendelijk
  • De slijtvaste PU-laag beschermt de vloer tegen krassen en zorgt ervoor dat het dessin perfect zichtbaar blijft.
  • Geluiddempend
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Ook geschikt voor de badkamer

Jouw Belakos Palazzo vloer laten leggen?

Bij Vakmannen met Vloeren begrijpen we dat de installatie net zo belangrijk is als de vloer zelf. Daarom bieden wij een professionele legservice aan. Zo geniet jij van een perfect gelegde Belakos Palazzo vloer. Met een gedegen ondergrondcheck en persoonlijk advies garanderen we een zorgeloze ervaring en een prachtig resultaat. Lees meer over onze legservice.

Benieuwd naar de andere collecties van Belakos? Bekijk dan het complete assortiment aan Belakos PVC vloeren.