Aanbieding!

Moduleo Transform Blackjack Oak 22220

Stroken
  • Authentieke nerven
  • Eikenhouten vloer
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Vloerverwarming geschikt
€56,95 per m2, inclusief leggen

Moduleo Transform Blackjack Oak 22220

49,95

Berekening is inclusief snijverlies (7%)
- Anhydriet: een betonachtige dekvloer van ca. 50 mm dikte op basis van gips
- Cementdekvloer: ook wel zandcement vloer genoemd, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water.
- Grindvloer: een naadloze korrelvloer die bestaat uit talloze kleine grindkorrels die via epoxyhars aan elkaar verbonden worden.
- Hout: Een houten ondergrond dient eerst geschuurd en geegaliseerd te worden alvorens hier een PVC-vloer op kan worden gelegd.
- Tegels: Dienen geegaliseerd en ontvet te worden alvorens hier een PVC-vloer op kan worden gelegd.
Een plint is een op vloerhoogte tegen een wand aangebrachte lijst, die de overgang tussen vloer en wand moet vormen.
Aantal benodigde meters
Hoogte van plint in centimeter
Product totaal
Opties totaal
Totaal
Prijzen geldig vanaf 30m2

Productomschrijving

Moduleo Transform Blackjack Oak 22220

Op zoek naar een PVC vloer met een hyperrealistische houtlook? Dan zijn de vloeren uit de transform serie van het Belgische merk Moduleo zeker het bekijken waard. De Transform serie is één van de wat meer gedurfdere collecties van Moduleo en bestaat uit vloeren met verschillende hout- en steendesigns. Neem de Moduleo Transform Blackjack Oak 22220 vloer bijvoorbeeld. Deze schitterende PVC vloer heeft de uitstraling van een authentieke eikenhouten vloer met nerven en knoesten en een gekalkt effect. De natuurlijke uitstraling is slechts één van de redenen waarom we bij Vakmannen met Vloeren zo graag met Moduleo werken. Wist je bijvoorbeeld dat de vloeren van dit merk duurzaam geproduceerd worden in België en voor 50 procent uit gerecyclede materialen bestaan? Daarnaast profiteer je van alle voordelen van een PVC vloer. Zo gaat deze vloer heel lang mee dankzij de sterke en kras- en waterbestendige beschermlaag. Toch liever een andere kleur? Bekijk dan ook onze andere PVC strokenvloeren. En wil je jouw nieuwe vloer superstrak gelegd hebben? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw nieuwe Moduleo vloer direct online.

Moduleo Transform Blackjack Oak 22220

Op zoek naar een PVC vloer met een hyperrealistische houtlook? Dan zijn de vloeren uit de transform serie van het Belgische merk Moduleo zeker het bekijken waard. De Transform serie is één van de wat meer gedurfdere collecties van Moduleo en bestaat uit vloeren met verschillende hout- en steendesigns. Neem de Moduleo Transform Blackjack Oak 22220 vloer bijvoorbeeld. Deze schitterende PVC vloer heeft de uitstraling van een authentieke eikenhouten vloer met nerven en knoesten en een gekalkt effect. De natuurlijke uitstraling is slechts één van de redenen waarom we bij Vakmannen met Vloeren zo graag met Moduleo werken. Wist je bijvoorbeeld dat de vloeren van dit merk duurzaam geproduceerd worden in België en voor 50 procent uit gerecyclede materialen bestaan?

Daarnaast profiteer je van alle voordelen van een PVC vloer. Zo gaat deze vloer heel lang mee dankzij de sterke en kras- en waterbestendige beschermlaag. Toch liever een andere kleur? Bekijk dan ook onze andere PVC strokenvloeren. En wil je jouw nieuwe vloer superstrak gelegd hebben? Maak dan gebruik van onze legservice. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel jouw nieuwe Moduleo vloer direct online.

Extra informatie

Vloertype

Stroken

garantie

15

Kleur

bruin

Product serie

Transform CL

Product USPS

Authentieke nerven, Eikenhouten vloer, Hoogwaardige kwaliteit, Vloerverwarming geschikt

Product dikte

4.5mm

Slijtlaag

0.55mm

Specificaties

Kleur
bruin
Plank afmeting
131,6X19,1 CM
Productdikte
4.5mm
Slijtlaag
0.55mm
m2 per pak
1,76m2
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Click of Dryback
click
Productklasse
23/33/42